About us

Fond'ann de Lucse

 

Artisan Chocolatier

Making " the First EOD chocolats " in the World !

paypal.me/fondanndelucse

+ 3,4 % of the total cost

+ 0,35 € / transaction

Free

It all starts with the "Theobroma Cacao "

Over mezelf :

Een geboren en getogen Gentenaar.

Als jongeman van nog geen 18, een veertiental jaren als militair gewerkt.

Waaronder ook DOVO-SEDEE, wat dan verklaart waarom ik deze pralines maak.

 

Na een tiental jaren in de Horeca gewerkt te hebben, besloten om te herbronnen.

Het begon met me in te schrijven bij Syntra Kempen en Syntra Vlaams-Brabant in 2010.

Op twee jaar tijd, de 3 verschillende diploma's met onderscheiding behaald in de branche.

Tijdens deze opleiding, ervaring opgedaan als weekend-bakker bij Bakker Jan-Lowie in Retie.

 

Na de geboorte van ons dochter, zijn we verhuist naar Overhespen.

De geboortestreek van Ann.

Het huis gekocht en begonnen met het atelier uit te bouwen.

 

Mijn visie :

Door het werken met kwaliteits-chocolade van Belcolade, draag ik mijn steentje bij aan

 fair-trade, Bio en Cacao trace.

Meer over deze duurzame chocolades kan u vinden op deze link  https://www.belcolade.com/nl/productgamma/duurzame-chocolade/25 

 

Om onze heerlijke combinaties te maken werken we met Boiron voor de fruitsmaken en Zùsto als suikervervanger.

Door onze recepten aan te passen aan de huidige wensen hebben

al onze vullingen een maximum van 20% aanwezige suikers of vervangers.

 

De naam:

 

Een samensmelting van onze voornamen, geeft de unieke benaming.

 

Belgian Chocolats made with Belcolade